Søk om jobb hos oss

Å jobbe for VINCI Energies i Norge

Er du en entreprenør? Tenker du stort, har ideer og bruker kreativiteten og nysgjerrigheten din til å løse problemer, utvikle deg og få ting gjort? Har du lyst til å jobbe i en selvstendig og lokal forretningsenhet full av entreprenørånd, og samtidig være del av et internasjonalt nettverk?

Da er du velkommen til oss. Vi vokser stadig og har mange muligheter å tilby nye medarbeidere. Vi er alltid på utkikk etter innovative og engasjerte medarbeidere som har en ambisjon om å bygge fremtiden ved å begynne hos oss.

Bli bedre kjent med oss

VINCI Energies har en lokal tilstedeværelse med nærhet til kundene. VINCI Energies i Norge driver virksomhet under tre merker som er tett forbundet gjennom nettverket vårt: Omexom, Conductor og Infratek. Forretningsområdene våre er infrastruktur, industri og inspeksjon.

Som medarbeider hos VINCI Energies i Norge vil du jobbe i en av våre seks tett sammenknyttede forretningsenheter som driver sin virksomhet med en lokal tilnærming og nærhet til kundene. Vi er en desentralisert organisasjon med felles verdier. Forretningsenhetene våre har samme verdier og deler en felles bedriftskultur, til tross for det brede spennet i aktiviteter, merker, produkttilbud og strukturer. Virksomheten vår bygger på de menneskelige verdiene solidaritet, tillit, entreprenørskap, ansvar og myndiggjøring. Den grunnleggende organisasjonen og ledelsesprinsippene er derfor identiske for alle forretningsenheter i konsernet. Å jobbe hos oss er å dele verdiene våre.

Din energi er vår styrke

Som medarbeider er du uvurderlig for at vi skal lykkes. Det er takket være deg – ditt talent, dine ferdigheter og din energi – at VINCI Energies oppnår sine mål.

Som medarbeider er du en viktig brikke i VINCI Energies’ suksess og gjennomføring av våre strategier, og vår beste ambassadør i møtet med kundene. Av alle disse grunnene er du vårt beste aktivum når vi sammen skal ta nye skritt fremover. Derfor er det dine initiativer, dine prosjekter, din ambisjon, ditt ansvar, din energi, ditt engasjement for å tilfredsstille kundene våre og selv å utvikle deg, som vil sette oss i stand til å utføre våre mange forskjellige prosjekter med hell også i fremtiden. Det er din energi som ansporer konsernets entusiasme, profesjonalitet og lidenskap. Du og talentet ditt er vår styrke.

Hvorfor jobbe hos oss?

Fordi VINCI Energies, med sine rundt 1800 forretningsenheter over hele verden, kan tilby deg et bredt spekter av karrieremuligheter og prosjekter du kan involvere deg i.

Fordi VINCI Energies har tro på innsatsviljen og entreprenørånden din. Ta initiativer, komme opp med nye ideer, vurdere risiko … kulturen vår er basert på ansvarsfølelse og tillit til teamene og medarbeiderne våre.

Fordi vi blir sterkere av at du realiserer potensialet ditt. Kontinuerlig utvikling er en naturlig del av arbeidet ditt i VINCI Energies.

Fordi vi har tro på at mennesker lærer av hverandre. Samarbeid mellom forretningsenheter og team i hele det omfattende nettverket er en integrert del av hverdagen vår. Vi deler ressurser, kompetanse og aktiviteter.

Finn din fremtidige jobb

What We Do @ VINCI Energies Belgium

VINCI Energies rekrutterer et bredt spekter av kandidater, men uansett hvilken rolle eller stilling du har, kommer du til å være del av noe stort som fremmer to vesentlige endringer: det digitale skiftet og energiskiftet.

Med en jobb i VINCI Energies, uavhengig av kompetanseområde, rolle, forretningsenhet eller merke, vil du være del av vår prosjektbaserte organisasjon som har kundenes behov som sitt viktigste fokus. En jobb i VINCI Energies innebærer å engasjere seg i forretningsaktiviteter som både er svært tekniske og rettet mot viktige og meningsfulle problemstillinger. Alle ledige stillinger legges ut på de lokale nettstedene og samles her. Jobbmulighetene finner du nedenfor.

Slik søker du

Søker du på en stilling, om å bli praktikant eller lærling, eller vil du sende en generell søknad? Er det slik at du kan tenke deg å jobbe hos oss? Det er flere alternativer for å søke.

Rekruttering skjer lokalt hos hvert merke og hver forretningsenhet, så tett knyttet til det geografiske virkeområdet som mulig. Hvis du er den rette for stillingen, vil du møte folkene som du kommer til å jobbe med i din fremtidige forretningsenhet.