Industri: forbedrer industrielle prestasjoner

Optimalisering av produksjonsprosesser og energiforbruk er to avgjørende faktorer som kan gi industriselskaper et konkurransefortrinn. Dette resulterer i energieffektivitet, høyere driftssikkerhet, modernisering av produksjonsanleggene, osv. VINCI Energies støtter industrikunder verden over med engineering, implementering og vedlikeholdstjenester, men også med brannvern, ettersom data- og produksjonstapene i forbindelse med en brann i mange tilfeller kan være mer alvorlige enn den direkte skaden på anlegget.

VINCI Energies arbeider innenfor alle de ledende industrisektorene og implementerer skreddersydde løsninger og tjenester som setter industriselskaper i stand til å takle de faktiske utfordringene som teknologiske endringer i industrimiljøet medfører. Vi kan tilby ekte merverdi innenfor alle kompetanseområdene våre: drift og styring av prosesser samt elektro-, maskin- og klimateknikk. Teamene våre jobber langsiktig, med hovedmål om å forbedre ytelsen ved kundenes produksjonsanlegg og dekke deres økende behov for sporbare og sikre prosesser.

Anerkjent ekspertise innenfor industrisektoren

Actemium er det av VINCI Energies’ varemerker som jobber 100 prosent mot industrien. Spesialistene våre er anerkjent for sin ekspertise innen kontinuerlige industriprosesser, som de tilbyr våre kunder i blant annet oljeindustrien, kjemisk industri, farmasøytisk industri og vannbehandlingsindustrien.

I tillegg har vi omfattende erfaring og ekspertise innenfor fremstillingsprosesser til produksjon av forbruksvarer og biler samt innenfor fly-, romfarts- og skipsbyggingsindustrien. Med denne brede kompetansen har vi blitt ledende når det gjelder tilbud i forbindelse med kraftdistribusjon, kommando- og overvåkingssystemer og industriroboter, automatisering, luftbehandling, ventilasjon og innvendig isolasjon til industribygg. Utover prosjekterings- og byggefasene dekker Actemium også driftsmessig vedlikehold og tilbyr løsninger som omfatter mange anlegg og tekniske fagfelt, med et langsiktig samarbeidsperspektiv.

Oppdag våre andre forretningsområder