Circle K

Nye ladestasjoner for Circle K

Den nye ladestasjonen hos Circle K på Fjellhamar utenfor Oslo har på kort tid blitt veldig populær. Omexom Norge, ved avdelingen Elektro/E-mobilitet, har bidratt til bygging av denne stasjonen, og er med på å sikre trygg og pålitelig drift i årene som kommer.

Omexom Norge har undertegnet en avtale med Circle K Norge AS om bygging av nye ladestasjoner rundt om i landet. Circle K intensiverer nå sin satsing på ladestasjoner for elbiler og bygger ut ladekapasitet på flere stasjoner, i tillegg til at de investerer i hjemmelading og lading hos bedrifter.

Omexom Norge er Nordens ledende aktør og ekspert på bygging av ladestasjoner for elbiler. Den inngåtte avtalen med Circle K Norge gir mulighet for bygging av nye ladestasjoner i tilknytning til Circle K-stasjoner. Byggingen vil skje i nært samarbeid med andre firmaer som er engasjert av Circle K for å bygge komplette ladestasjoner, f.eks. graveentreprenører og prosjektledere. I tillegg til å prosjektere og sette opp ladestasjonene, skal Omexom Norge også utføre vedlikehold, i første omgang i en periode på to år.

En av de nye ladestasjonene Omexom Norge har prosjektert, er Circle K på Alexander Kiellands plass i Oslo. Dette er den første bensinstasjonen i verden som skifter ut alle bensin- og dieselpumpene sine med elektriske ladere.

 

In addition to designing and setting up the charging stations, Omexom Norway will also perform maintenance, initially for a period of two years.

One of the new charging stations Omexom Norway has projected is Circle K at Alexander Kiellands Plass in Oslo, the first petrol station in the world to replace all fossil pumps with electrical chargers.

 

Prev Back to the list Next