Studenter og nyutdannede  

VINCI Energies er hele tiden ute etter nye talenter, og som en aktiv pådriver for at vekst og utvikling skal skje innenfor naturens tålegrenser, trenger vi mennesker som tenker stort, har ideer og som ønsker å gjøre en forskjell. Vi tilbyr en rekke muligheter til deg som er student eller nyutdannet - gjennom summer internship, masteroppgave eller graduate program. Bli med å bygge en grønnere fremtid sammen med oss i VINCI Energies Norge.

Summer Internship 

Hvert år tar vi imot seks til tolv studenter med ulik bakgrunn fra forskjellige universiteter og høyskoler i Norge. Gjennom VINCI Energies Summer internship kan vi tilby håndfast erfaring med reelle problemstillinger, mulighet til å bygge profesjonelt nettverk og innsikt i et av landets mest konkurransedyktige selskap innenfor energi- og elektrobransjen. 

Med tett oppfølging fra våre mentorer jobber teamet sammen i åtte uker. Dette inkluderer en uke ferie. Mot slutten av perioden presenterer gruppen prosjektets resultat for nøkkelpersoner og resten av selskapet.  

Sommerstudentene 2023 arbeidet med temaene:

  • Lokal bærekraftsrapport
  • Discovering the potential for solar power and storage solutions
  • Discovering the potential of energy efficiency in buildings
  • Hydro Power – A potential market for Omexom?
Besøk vår karriereportal

Masteroppgave

Er du student innenfor noen av våre fagområder og synes det virker interessant å skrive masteroppgaven din i samarbeid med oss, ikke nøl med å ta kontakt. Send oss en mail med et kort sammendrag med informasjon om tema, datainnsamlingsmetode og tidsrammen du jobber innenfor.  

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Send oss en mail