En strøm av grønn kompetanse

En strøm av grønn kompetanse

VINCI Energies er en global aktør som leverer skreddersydde løsninger og tjenester innenfor energi, infrastruktur, industri og IKT.

Vårt fokus er å levere energieffektive, miljøvennlige og bærekraftige løsninger. På den måten skaper vi langsiktige verdier for våre kunder på tvers av sektor og bransje. For oss i VINCI Energies er det et konkurransefortrinn å være en aktiv pådriver mot overgangen til et nullutslippssamfunn. Det er summen av dette som utgjør en strøm av grønn kompetanse.

 

Internasjonalt nettverk

VINCI Energies er et desentralisert nettverk bestående av 1900 selvstendige forretningsenheter med til sammen 90.000 ansatte i 55 land. Selskapet hadde en samlet omsetning på 167 milliarder NOK i 2022.

VINCI Energies har over 200 års historie og har gjennom årene vokst til å bli en stor aktør i energiomstillingen og digitaliseringen.

I det Norske markedet er vi til stede med 23 selvstendige forretningsenheter og vi er omlag 1100 ansatte som jobber innen merkevarene Omexom, Otera Infra, Otera Traftec, Omexom Elsikkerhet og Actemium.

Omexom Norge Actemium Norge

Nøkkeltall

  • 167
    milliarder NOK
  • 90000
    Ansatte
  • 1900
    forretningsenheter